Santander Red

Santander Red

Med et visakort fra Santander, får du tilgang til det lille ekstra i forhold til flere andre kredittkort.
For mange, er handlefrihet i hverdagen eller på ferien, en drøm som vil gjøre ting mye enklere. Og med Santander Red, får du nettopp denne handlefriheten. Du får muligheten for å kjøpe de ting som du kanskje har trengt en stund, eller reise på den langhelgen som du har drømt om lenge. Og dette helt uten å bruke alle pengene på den vanlige bankkontoen.

Her får du 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Og ønsker du å dele betalingen over noen ekstra måneder, er dette også mulig til en av markedets beste renter. Den effektive renten er på 17,1%, så dette er et av de billigste kredittkortene på markedet.

Kickback – Penger tilbake når du handler

Med et Santander Red kort, blir du med i fordelsprogrammet til Santander bank. Det fungerer på den måten, at når du handler i en rekke nettbutikker, så får du penger tilbake. Dette er det en kaller for kickback. Hvor mye penger du kan få tilbake, avhenger helt av hvor mye du handler for og hvor mye rabatt eller kickback nettbutikken gir deg. Men generelt sett, så er de minste rabattene på 0,5% og de største på mer enn 15%, så her det virkelig penger å spare.

Det er mer enn 200 nettbutikker som deltar i dette fordelsprogrammet og du kjenner helt sikkert mange av dem, som for eksempel CDON.com, Bokkilden, Hotels.com, Zalando og Apple. Du kan enkelt se på nettet hvilke nettbutikker som er med, de ligger der inndelt etter kategorier. Når pengene kommer tilbake fra nettbutikken, blir de godskrevet kontoen din.

Spis godt med rabatt i Norge

Et par andre fordeler er verdt og få med seg. Et er at du får opptil 25% i rabatt på ca. 100 ulike restauranter i hele Norge. En melder seg på via nettsiden til Santander og kan da spise ute litt billigere. Med kredittgrense på opptil 100.000 kan det bli mange deilige middager. For full oversikt over hva du har brukt kortet til, går du enkelt inn på MinSide. Dermed blir det lett å administrere kontoen din.

Virtuelt kort

En annen fordel, er det såkalte virtuelle kortet som en får med Santander Red. Når du søker et kredittkort og får søknaden innvilget, må en ofte vente på at kortet kommer i posten. Dette kan fort ta en ukes tid og denne uken kan virke som lang tid.

Men hos Santander får du tilgang til et virtuelt kort, allerede dagen etter at søknaden har blitt innvilget. Og er du allerede kunde hos Santander fra før av, da er det virtuelle kortet klart umiddelbart. En får rett og slett tilgang til kortdetaljene på nett, før kortet kommer i posten. Her kan en se alle kortdetaljene og dermed handle med kortet umiddelbart etter godkjenning av søknaden.

Det har da også den fordel at en ikke trenger å finne frem kortet fysisk, om en skal kjøpe noe på nettet, alle kortdetaljene ligger klar på din profil hos Santander.